Lakás, panellakás, családi ház villanyszerelése Budapesten

Új hálózat kiépítése - felújítás

villamos-halozat-kialakitasa

Lakóingatlanok elektromos hálózatának teljes körű felújítása, csatlakozási teljesítmény bővítéssel és mérőhely szabványosítással.

Elavult elektromos hálózat felújítása és annak szükségessége:

A régi és egyben elavult villamos hálózatok érintésvédelmi szempontból valamint a jelenlegi szabványoknak nem felelnek meg. A terhelhetőség és komfort szempontjából problémát, akár veszélyt is okozhatnak a lakóknak. Bármilyen ingatlan felújítása mellett is döntünk, a régi villanyvezeték rendszert is szükséges korszerűsíteni.

Az új elektromos hálózat kialakítása és szempontjai:

A villanyszerelés felújítása során véglegesen eltávolításra kerülnek a vezetékek, csövek, kötődobozok szerelvények. A régi villamos hálózat felújítása általában az ingatlan komplett belső felújításával is jár. 
Érdemes ilyenkor újragondolni a nagy fogyasztású háztartási gépek, a duguljak, lámpatestek, kapcsolók mennyiségét és elhelyezését. A komplett gyengeáram is falba süllyesztve kerül beépítésre, párhuzamosan az erősáram kiépítésével. Végezetül egy teljesen új villamos rendszert kap a megrendelő, mely a szabványoknak, és az elvárásainak maradéktalanul megfelel.

Az elektromos rendszer kiépítését, felújítását bízza profi villanyszerelő szakemberre!

Ezt célszerű már az elején elvégezni.

Igényelje meg felmérésünket mielőbb!